Et ve Et Ürünleri Teknolojisi - Anar, Şahsene

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Şahsene Anar

Yayınevi: Dora

Yayın tarihi: 10/2015

ISBN: 9786059929660

Türkçe | 438 Sayfa | 16,00 x 23,50 cm

Tür: Endüstri

Etin Histolojik Yapısı
Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
Sucuk Üretim Teknolojisi
Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi için şu an mevcudu olmayanlar

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı