Food Microbiology : An Introduction - Montville, Thomas J.

Food Microbiology : An Introduction

Thomas J. Montville

Yayınevi: ASM Press

Yayın tarihi: 04/2017

ISBN: 9781555819385

Ciltli | İngilizce | 550 Sayfa | 16,69x23,19x2,79 cm.

  • Temin Süresi 65 - 45 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

 Food Microbiology clarifies complex topics in the field of food microbiology and encourages students to venture beyond memorization and think critically to gain a broader conceptual understanding of food microbiology and acquire the understanding and skills necessary to ensure the safety of tomorrow's food supply.

Authoratative coverage presented in a format designed to facilitate teaching and learning.

Food Microbiology için şu an mevcudu olmayanlar

İlgili Ürünler

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı