%16
Gıda / Besin Teknolojisi  - Ünüvar, Şerife

Gıda / Besin Teknolojisi

Şerife Ünüvar

Yayınevi: Nobel

Yayın tarihi: 09/2007

ISBN: 9786053950011

Türkçe | 194 Sayfa | Büyük boy  |  16 x 23,5 cm

Tür: Beslenme-Diyet

  • 16,80 TL
  • 20,00 TL

Mesleki ve Teknik Eğitim özellikleri dikkatte alınarak, M.Y.O. öğrenci profili göz önünde tutularak, okutulan programlara uygun olarak : Beslenmeye Giriş, Yeterli ve Dengeli Beslenme İlkeleri, Gıda Güvenliği, Besin güvencesi, Beslenmeyi etkileyen etmenler, Metobolizma, Enzimler, Hormonlar, Etler,Yumurta, Kurubaklagiller, Süt ve Süt Ürünleri, Taze Sebze ve Meyveler, Tahıl ve Türevleri, Yağlar ve Şekerler, Menü planlama, Toplu Beslenme Sistemleri, Besin İşleme yöntemleri, Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon , HACCP Kuralları ve yiyecek üretiminden tüketimine kadar olan süredeki gelişen, değişen, çağdaş, bilimsel ilkeler ve bilgileri içeren kitapta sağlıklı beslenme bilinci oluşturmanın önemi, geniş ve güncellenmiş şekilde ele alınmıştır. -Tanıtım Yazısı’ndan-

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı