%0
Gıda Katkı ve Kalıntı Analiz Yöntemleri - Hışıl, Yaşar

Gıda Katkı ve Kalıntı Analiz Yöntemleri

Yaşar Hışıl

Yayınevi: Sidas Yayınları

Yayın tarihi: 12/2012

ISBN: 9786058797673

Yazar : Gözde Türköz Bakırcı

Türkçe | 128 Sayfa | 17 x 24 cm

Tür: Kimya-Kimya Müh.  |  Genel Mühendislik

  • 20,00 TL

1-  Aflatoksin B1, B2, G1, G2 Tayini

2-  Okratoksin A Tayini

3-  Aflatoksin M1 Tayini

4-  Zearalenone Tayini

5-  Deoksinivalenol Tayini

6-  Fumonisin B1, B2 Tayini

7-  Mısırda Fumonisin B1, B2 Tayini

8-  Unda Benzoil Peroksit Tayini

9-  Kırmızı Biber ve Ürünlerinde Sudan Tayini

10- Hayvansal ve Bitkisel Yağlarda PAH Tayini

11- Et ve Et Mamülleri Hidroksiprolin Tayini

12- Gıdalarda Sorbat, Benzoat Tayini ve Enzimatik yöntem ile Nitrat Tayini

      13- Çay, Kahve ve Alkolsüz İçeceklerde Kafein Tayini

14- Bebek mamalarında Spektrofotometrik Yöntemle Nitrat Tayini

15- Meyve ve Sebze Ürünlerinde 5-HMF Tayini

16- Su Ürünlerinde Benzo(a)pyren Tayini

17- Et ve Et Ürünlerinde Nitrit Tayini ve et mamüllerinde kolojen tayini

18- Meyve ve Sebze Toplam Kükürdioksit Tayini

19- Balda HMF Tayini

20- Yağsız Gıdalarda P4pestisit Kalıntılarının Tayini

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Nişantaşı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı