%0
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme - Onoğur, Tomris Altuğ

Gıdalarda Duyusal Değerlendirme

Tomris Altuğ Onoğur

Yayınevi: Sidas Yayınları

Yayın tarihi: 12/2011

ISBN: 9789944566087

Yazar : Yeşim Elmacı

Türkçe | 148 Sayfa | 17 x 24 cm

Tür: Kimya-Kimya Müh.  |  Genel Mühendislik

  • 20,00 TL

Gıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri

Duyusal Değerlendirme Nedir

Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu

Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler

Farklılık Testleri

Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar

Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri

Doku Profili Analizi

Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması

Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı