Glüten Free Mediterranean Gourmet Cuisine - Sabancı, Aslıhan Koruyan

Glüten Free Mediterranean Gourmet Cuisine

Aslıhan Koruyan Sabancı

Yayınevi: Ntv

Yayın tarihi: 03/2010

ISBN: 9786058882614

İngilizce | 324 Sayfa | 21 x 26,5 cm.

Tür: Yemek Kültürü

Türkiye'de ilk kez hazırlanan glütensiz gurme yemek tarifleri...
Her tarife özel besin analizi, vitamin ve mineral değerleri...
Uzman doktorlar ve beslenme bilimciler tarafından hazırlanan analizler ve onaylanan tarifler...
Glüten hassasiyeti olan ya da olmayan 7'den 77'ye herkes için Akdeniz mutfağından kolay bulunan malzemelerle hazırlanan denenmiş, pratik, leziz, fotoğraflı 170 tarif...

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı