Good to the Grain : Baking with Whole-Grain Flours - Boyce, Kimberley

Good to the Grain : Baking with Whole-Grain Flours

Kimberley Boyce

Yayınevi: Stewart Tabori & Chang

Yayın tarihi: 03/2010

ISBN: 9781584798309

Ciltli | İngilizce | 208 Sayfa | Büyük boy  |  23 x 23 cm

Tür: Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Suitable for both the novice bakers making their first muffin and the accomplished bakers yearning for old time favourites with updated ingredients, this title gathers together some 75 recipes for muffins, biscuits, scones, pancakes, waffles, crepes, cakes, breads and porridges. It explains the benefits of whole grains.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı