Hazır Yemek Sistemleri - Tayar, Mustafa

Hazır Yemek Sistemleri

Mustafa Tayar

Yayınevi: Dora

Yayın tarihi: 08/2013

ISBN: 9786054485840

Yazar : Canan Hecer

Türkçe | 310 Sayfa | 16,50 x 23,50 cm

Tür: Beslenme-Diyet

HAZIR YEMEK ENDÜSTRİSİ
- Hazır yemek endüstrisinin tarihçesi, Toplu beslenme yapılan kurumlar ve özellikleri, Hazır Yemek işletmesinin taşıması gereken nitelikler
BESLENME İLKELERİ
- Beslenme, Besin öğelerinin gruplandırılması, Besin Grupları, Yağlar ve Şekerler
MENÜ PLANLAMA
- Menü çeşitleri, Öğünler ve Örüntülerin Önemi, Kahvaltı
MUTFAK PLANLAMA
EKİPMAN SEÇİMİ VE YERLEŞİMİ
HAZIR YEMEK SİSTEMLERİNDE DEPOLAMA
HAZIR YEMEK SİSTEMLERİNDE HİJYEN ve SANİTASYON
GIDA GÜVENLİĞİ
GIDA HAZIRLAMA YÖNTEMLERİ
TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON
HAZIR YEMEK SİSTEMLERİNDE KALİTE UYGULAMALARI

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı