Home-Made Cheese : From Simple Butter, Yogurt and Fresh Cheeses to Soft, Hard and Blue Cheeses - Thomas, Paul

Home-Made Cheese : From Simple Butter, Yogurt and Fresh Cheeses to Soft, Hard and Blue Cheeses

Paul Thomas

Yayınevi: Lorenz

Yayın tarihi: 09/2016

ISBN: 9780754832423

Ciltli | İngilizce | 208 Sayfa | Büyük boy  |  24,21x28,19x2,39 cm.

Tür: Yemek Kültürü

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Easy-to-follow techniques for the home dairy, from yogurt to blue cheese, with beautiful photographs.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı