Infrared Spectroscopy for Food Quality Analysis and Control -

Infrared Spectroscopy for Food Quality Analysis and Control

Yayınevi: Academic Press

Yayın tarihi: 02/2009

ISBN: 9780123741363

Ciltli | İngilizce | 448 Sayfa | 19,05x24,64x2,79 cm.

Tür: Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Written by an international panel of professional and academic peers, this book provides the engineer and technologist working in research, development and operations in the food industry with information on the art and science of infrared spectroscopy technology. It is suitable for undergraduate and postgraduate students.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı