Introduction to Food Engineering 4E - Singh, Paul R.

Introduction to Food Engineering 4E

Paul R. Singh

Yayınevi: Academic Press

Yayın tarihi: 10/2008

ISBN: 9780123709004

Yazar : R. Paul Singh Dennis R. Heldman

Ciltli | İngilizce | 864 Sayfa | 19,56x24,38x4,06 cm.

Tür: Dünya Mutfağı

Presents the engineering concepts and unit operations used in food processing. This textbook features chapters on: supplemental processes; filtration; sedimentation; centrifugation; mixing; extrusion processes for foods; packaging concepts; and, shelf life of foods.

Introduction to Food Engineering için şu an mevcudu olmayanlar

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı