Introduction to Food Toxicology (Food Science and Technology) - Shibamoto, Takayuki

Introduction to Food Toxicology (Food Science and Technology)

Takayuki Shibamoto

Yayınevi: Academic Press

Yayın tarihi: 07/2009

ISBN: 9780123742865

Yazar : Leonard F. Bjeldanes

Ciltli | İngilizce | 320 Sayfa | 19,56x23,37x2,29 cm.

Tür: Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

The rapidly expanding field of food safety includes many developments in the understanding of the entire range of toxic compounds found in foods. This title explores these developments, providing a core understanding of the basic principles of food toxicology.

Introduction to Food Toxicology için şu an mevcudu olmayanlar

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı