Management by Menu 4e : Study Guide - Kotschevar, Lendal

Management by Menu 4e : Study Guide

Lendal Kotschevar

Yayınevi: John Wiley High Education

Yayın tarihi: 08/2007

ISBN: 9780470140536

Yazar : Diane Withrow

İngilizce | 137 Sayfa |

Tür: İş Yönetimi

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Presents the menu as the central influence on all foodservice functions. This book outlines both the 'big picture' behind a well-run foodservice operation, and the practical details of costing, planning, analyzing, purchasing and production, beverage management, promotion, and service.

Management by Menu için şu an mevcudu olmayanlar

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı