Milk Proteins: From Expression to Food (Food Science and Technology) -

Milk Proteins: From Expression to Food (Food Science and Technology)

Yayınevi: Academic Press

Yayın tarihi: 11/2008

ISBN: 9780123740397

Ciltli | İngilizce | 552 Sayfa | 19,56x24,89x3,05 cm.

Tür: Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

There has been a great deal of progress in the understanding and management of milk proteins across the production chain. This book takes a comprehensive look at those developments. It offers information from internationally-recognised authors from both academic and commercial resources.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı