%0
Mutfak Hizmetleri Yönetimi : Yiyecek İçecek İşletmelerinde - Küçükaslan, Nazife

Mutfak Hizmetleri Yönetimi : Yiyecek İçecek İşletmelerinde

Nazife Küçükaslan

Yayınevi: Alfa Aktüel

Yayın tarihi: 05/2011

ISBN: 9789752531772

Türkçe | 260 Sayfa | 16,5 x 24,5 cm

Tür: Genel Referans

  • 24,00 TL

 

Bu kitap, "Turizm ve Otel İşletmeciliği" programlarında "Mutfak Hizmetleri Yönetimi" dersine yer veren yüksek öğretim kurumlarının kaynak ihtiyacını karşılama amacına yöneliktir.

Temel Bölüm Başlıkları;

- Turizm Endüstrisinin Genel Yapısı
- Yiyecek ve İçecek İşletmeleri
- Genel Mutfak Bilgisi
- Yönetim, Mutfak Yönetimi ve Organizasyonu
- Temel Mutfak Planlaması
- Menü Planlaması ve Geliştirilmesi
- Yiyeceklerin Hazırlanması Süreci
- Mutfakta Temizlik, Sağlık ve Hijyen

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı