Mutfak Hizmetleri Yönetimi - Türkan, Cemal

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Cemal Türkan

Yayınevi: Cemalturkan Yayınları

Yayın tarihi: 07/2009

ISBN: 9786058990739

Türkçe | 184 Sayfa |

Tür: İş Yönetimi


• Yerleşim kriteri
• Kurum mutfak çeşitleri
• Sıcak ve soğuk mutfak
• Banket mutfağı
• Oda servisi
• Mutfak kısımları
• Yemek fabrikaları mutfağı
• Mutfak bilgisi
• Mutfak sanitasyonu
• Mutfak çalışanları
• Ekipmanlar
• Yiyeceklerin sınıflandırılması
• Yemek maliyet kontrolü
• Besinleri saklama
• Buzdolabı ve soğuk depolar
• Pişirme teknikleri
• Yağlar Tanıtım Yazısı'ndan

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı