%10
Peynir Biliminin Temelleri - Özer, Barbaros

Peynir Biliminin Temelleri

Barbaros Özer

Yayınevi: Sidas Yayınları

Yayın tarihi: 12/2011

ISBN: 9786058797611

Yazar : Ali Adnan Hayaloğlu

Türkçe | 660 Sayfa | 22 x 30 cm

Tür: Yemek Kültürü

  • 63,00 TL
  • 70,00 TL

BÖLÜM 1: GİRİŞ

BÖLÜM 2: PEYNİR SÜTÜNÜN NİTELİKLERİ

BÖLÜM 3: ISIL İŞLEM

BÖLÜM 4: KAZEİN KİMYASI VE SÜTÜN PIHTILAŞMA MEKANİZMASI

BÖLÜM 5 : PEYNİR MİKROBİYOLOJİSİ

BÖLÜM 6: PEYNİR STARTER KÜLTÜRLERİ

BÖLÜM 7: PEYNİRDE OLGUNLAŞMA

BÖLÜM 8: PEYNİRDE OLGUNLAŞMAYI HIZLANDIRMA YÖNTEMLERİ

BÖLÜM 9: PEYNİRDE TUZLAMA

BÖLÜM 10: PEYNİRDE AROMA

BÖLÜM 11: MEMBRAN AYIRMA TEKNİKLERİNİN PEYNİR TEKNOLOJİSİNDE KULLANIMI

BÖLÜM 12: PEYNİR ÜRETİMİNDE YÜKSEK BASINÇ UYGULAMALARI

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr
  • Beyoğlu
  • Nişantaşı

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı