Pişirme Yöntemleri - Eraslan, Nevzat

Pişirme Yöntemleri

Nevzat Eraslan

Yayınevi: Detay

Yayın tarihi: 11/2012

ISBN: 9786055216092

Türkçe | 342 Sayfa |

Tür: Genel Referans

Zamanla Türkiye'de aşçılık mesleği, diğer dünya mutfak kültürlerinin ve bazı yabancı şeflerin etkisiyle değer kazandı. Yeni pişirme teknolojilerinin gelişmesi ve yeni yöntemlerin kullanılması Dünya Mutfağı'nın yanı sıra Türk Mutfağı'nın da gelişerek bugünkü halini almasını sağladı. Günümüzde profesyonel aşçılar Türk Mutfağı'nı uluslararası platforma taşımaya başladılar.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı