Practical Design, Construction and Operation of Food Facilities (Food Science and Technology) - Clark, J. Peter

Practical Design, Construction and Operation of Food Facilities (Food Science and Technology)

J. Peter Clark

Yayınevi: Academic Press

Yayın tarihi: 09/2008

ISBN: 9780123742049

Ciltli | İngilizce | 328 Sayfa | 15,75x22,61x2,79 cm.

Tür: Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Helps understand how management evaluates investments and how they can contribute to ultimate shareholder value. This work features checklists to help estimate capital and operating costs. It addresses not only consumer products, but ingredients for consumer products and the concerns of distribution and flexibility that must be considered.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı