Produce Contamination Problem: Causes and Solutions (Food Science and Technology) -

Produce Contamination Problem: Causes and Solutions (Food Science and Technology)

Yayınevi: Academic Press

Yayın tarihi: 07/2009

ISBN: 9780123741868

Ciltli | İngilizce | 496 Sayfa | 19,05x23,62x3,05 cm.

Tür: Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Addresses foodborne contaminations from a prevention view, providing pro-active solutions to the problems. This book covers core sources of contamination and methodologies for identifying those sources. It provides coverage that includes policy and practices in the US, Mexico and Central America, Europe and Japan.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı