Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 1993 -

Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 1993

Yayınevi: Türk Halk Kültürünü Araşt.

ISBN: 9789757878001

Türkçe | 103 Sayfa |

Tür: Yemek Kültürü

İçindekiler

- Prof. Dr. Suna Baykan - Uz. Nevin Tekgül: Evlerimizde pişirilen pilav çeşitleri üzerine bir araştırma - Prof. Dr. Ayşe Baysal: Türk yemek kültüründe değişmeler, beslenme ve sağlık yönünden değerlendirmeler - Yrd. Doç. Dr. Sıdıka Bulduk: Üniversite öğrencilerinin geleneksel Türk tatlılarını bilme durumu üzerine bir araştırma - Prof. Dr. Ayşegül Demirhan Erdemir: Türk mutfağının önemli bir besini olan süt ve süt ürünlerinin Türk tıbbi folklorundaki yeri ve bazı orjinal sonuçlar - Prof. Dr. Türkan Kutluay Merdol - Yrd. Doç. Dr. Muhittin Tayfur: Türk mutfağında kızartılarak veya kavrularak yapılan yemekler değiştirilebilir mi? - Prof. Dr. Mahmut Tezcan: Yemeklerin toplumsal fonksiyonları - Kamil Toygar: Mutfak dostları: Yurdaer Kalaycı'nın sevdası - Prof. Dr. Ahmet E. Uysal: Hellim peyniri - Müjgan Üçer: Sivas'ta özel gün yemek ve yiyecekleri - Renan Yaman: Döner kebabın hikayesi

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı