Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2002 - Toygar, Kamil

Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2002

Kamil Toygar

Yayınevi: Türk Halk Kültürünü Araşt.

Yayın tarihi: 01/2003

Türkçe | 242 Sayfa |

Tür: Yemek Kültürü

İçindekiler

- Araştırmalar
- Yoğurt: Küreselleşen Türk Besini
- Suyun Özellikleri ve Ankara'da Su Kültürü
- Gözgöz
- Devekuşu etinin Diğer Etlerle Karşılaştırılması ve sağlık Açısından Önemi
- Kayseri Mantıları
- Kaşkayi Türklerinin Beslenme Kültürü Üzerine Notlar
- Karadeniz Ereğlisi'nde Üretici Kadınlar Pazarı
- Türk Mutfak Kültüründe Kaybolan Değerler Beliren Tehlikeler
- Ankaralıların Çok Sevdiği Bitki (Tahrin)
- "Ankara Tavası" Yaşıyor
- ".... Ve Adem Elmayı Yedi"

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı