Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2006-2007 - Toygar, Kamil

Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2006-2007

Kamil Toygar

Yayınevi: Türk Halk Kültürünü Araşt.

ISBN: 9789757878094

Derleyen : Nimet Berkok Toygar

Türkçe | 437 Sayfa |

Tür: Yemek Kültürü

13. ve 14. ciltleri bir arada basılan kitaptaki başlıklar:
• Dört Yıl Sonra (Dr. Tuğrul Şavkay'ın annesi Müjgân Şavkay imzalı bir yazı)
• Beslenme ve Yaşam Kalitesi
• Kadınların Toplumda Yerleşmiş Beslenme ile İlgili Bazı Bilgi ve İnanışları
• Cevizli Sucuk
• Türk Mutfağında Dutun Yeri
• Kefirin Özellikleri ve Sağlık – Beslenme Açısından Önemi
• Çingenelerde Yemek Kültürü
• İzmir Sefarad Mutfağı'nda Özel Gün Yiyecek ve İçecekleri
• Amerikan Mutfağı ve Kahvaltısının Söyledikleri: Sosyal-Semiyotik Bir İnceleme
• Boşnaklarda Ev Hayatı ve Yiyecek İçecekler
• Mis Gibi Kokuyor
• Açlık
• Bir Yudum Su
• Safranbolu Mutfak Kültürü
• Burdur'da Kahvaltı Kültürü
• Kızıltepe Yöresinin "Sofrada Kelle" Geleneği ve Türk Halk Kültürü'nde Kemiğin Yeri
• Adapazarı Maksudiye Köyü'nde Bahçe Fırınları
• Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Meyve Yemekleri
• Zonguldak Alaplı ve Çevre Köylerinde Ekmekler, Hamur İşleri
• Mutfağımızdaki Baharatların İlaç Olarak Değerleri
• Akçaabat Köftesi

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı