Understanding Foodservice Cost Control: An Operational Text for Food, Beverage, and Labor Costs - Sanders, Edward E.

Understanding Foodservice Cost Control: An Operational Text for Food, Beverage, and Labor Costs

Edward E. Sanders

Yayınevi: Pearson Education

Yayın tarihi: 05/2007

ISBN: 9780131714878

Yazar : Timothy Hill Donna J. Faria

İngilizce |

  • Temin Süresi 10 - 45 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı