Wine Tasting: A Professional Handbook (Food Science and Technology) - Jackson, Ronald S.

Wine Tasting: A Professional Handbook (Food Science and Technology)

Ronald S. Jackson

Yayınevi: Academic Press

Yayın tarihi: 04/2009

ISBN: 9780123741813

Ciltli | İngilizce | 512 Sayfa | 19,56x24,38x3,05 cm.

Tür: Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

A guide for professional or connoisseur seeking to understand the theory and practice of wine tasting. It offers information from techniques for assessing wine properties and quality, including physiological, psychological, and physicochemical sensory evaluation, to information on types of wine.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı