Yemek Repertuarı - Türkan, Cemal

Yemek Repertuarı

Cemal Türkan

Yayınevi: Cemalturkan Yayınları

Yayın tarihi: 07/2009

ISBN: 9786058990722

Türkçe | 364 Sayfa |

Tür: Türk Mutfağı

İçinde 6000 civarında kısa yazılmış tarif vardır. Ayrıca 81 ilin yöresel yemekleri de eklenmiştir. Aşçılıktan anlayanlar için çok lüzumlu bir el kitabıdır. Bu kitabı aşçılar, garsonlar, aşçılık eğitmenleri, aşçılık öğrencileri, lokantacılar ve yemekle ilgilenen diğer kişiler mutlaka çok seveceklerdir. Fransa’da her aşçı ve mutfakla ilgilenen kişiler bu kitaptan mutlaka yanlarında bir adet bulundururlar. Araştırma ve mönü planlamak için yemek kategorilerini bolca sunan çok gerekli bir kitaptır.

İçindekiler
• Çorbalar
• Yumurtalar
• Kanepe-sandviç kokteyl
• Meze-salata-ordövr
• Garnitürler
• Soslar
• Pilavlar-makarnalar
• Börek-hamur işleri
• Sebze yemekleri
• Su ürünleri
• Et yemekleri
• Tatlı-pasta-deser
• Değişik
• 81 ilin yöresel yemekleri
• Mutfak terimleri

Tanıtım Yazısı'ndan

Yemek Repertuarı için şu an mevcudu olmayanlar

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı