Yemek ve Kültür Dergisi 44 - Kolektif

Yemek ve Kültür Dergisi 44

Kolektif

Yayınevi: Çiya

Türkçe |

Tür: Dergi

Paris’te yemek ve tarih iç içe - Enis Batur 
Tatlar renkler kokular - Murathan Mungan
Türklerde beslenme biçimi: dünü-bugünü - Günay Kut 
Fas mutfağı - Claudia Roden
Tarihte safran - Turgut Kut
Unutulmuş halk yemeklerinden yedi tarif  - Musa Dağdeviren
Bir kederi duyumsamak  - Ahmet Oktay
14. yüzyıl Anadolu’sunda yemek kültürü - Nicolas Trépanier
Kesik Suyu Eyşilisi (Ekşilisi)  - Musa Dağdeviren
Pisagorcuların gaz yapan baklaları - Yves Vernin
Tatlıyla kutlama: Hsoun’lu Şiiler ve Marunilerde hamur işleri takvimi-Lübnan - Aida Kanafani-Zahar 
İstanbul’un Safranbolulu fırıncıları - M. Bülent Varlık
Lokum mabedinde geleneğin nabzı atıyor - Pelin Özer  
Çimdik - Süleyman Bulut
Lezzet peşinde diyar diyar - Zeliha Özkan
Bilmece Mutfağı - Süleyman Bulut
Dünya tarihini şekillendiren besinler - Alp Türkmenoğlu

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı