Yemeklik Yağ Teknolojisi - Başoğlu, Fikri

Yemeklik Yağ Teknolojisi

Fikri Başoğlu

Yayınevi: Dora

Yayın tarihi: 10/2012

ISBN: 9786054485659

Türkçe | 357 Sayfa | 16,00 x 23,50 cm

Tür: Kimya-Kimya Müh.

Hücrede Yağ Asitlerinin Oluşumu
Yağ Metabolizması
Katı ve Sıvı Yağların Parçalanması
Yağların Kimyasal Yapısı
Ticari Öneme Sahip Yağlar
Ham Yağ Elde Etme Yöntemleri
Ham Yağın Rafinasyonu
Margarin Üretim Teknolojisi

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı