Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü : Maliyet ve Satışların Analizi - Yılmaz, Yaşar

Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü : Maliyet ve Satışların Analizi

Yaşar Yılmaz

Yayınevi: Detay

Yayın tarihi: 01/2010

ISBN: 9789758969188

Türkçe | 256 Sayfa | 16 x 24 cm

Tür: İşletme-Pazarlama  |  Finans-Muhasebe

Her bir işletmenin kendine özgü işlevleri olmakla birlikte literatürde ve işlevlerdeki yoğunluğa baktığımızda konaklama ve yeme-içme işletmeleri ile seyahat işletmelerini ön sıralarda düşünebiliriz. Bu noktada konaklama ve yeme-içme işletmeleri sektörde istihdam ve iş yoğunluğu açısından önemli bir konuma sahiptir. Türkiye’de en az işlenen konulardan birisi konaklama işletmelerinin yiyecek içecek hizmetleridir.

İçerik 

I. Bölüm: Konaklama İşletmeciliği ve Konaklama İşletmelerinde Yiyecek - İçecek Maliyetlerinin Önemine Genel Bakış

- Konaklama İşletmelerinin Turizm Sektörü İçindeki Yeri, Önemi ve Özellikleri
- Konaklama İşletmelerinin Sınıflandırılması
- Maliyet Kavramı ve Konaklama Sektöründeki Önemi

II. Bölüm: Yiyecek - İçecek Maliyet Kontrol Süreci ve Fiyatlama

- Yiyecek Maliyet Kontrol Süreci
- Tesellüm Kontrolü
- Üretim Kontrolü
- Gelir Kontrolü
- İçecek Maliyet Kontrol Süreci
- Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Fiyatlama

III. Bölüm: Yiyecek - İçecek Maliyet Kontrol Yöntemleri Maliyet ve Satışların Analizi

- Yiyecek - İçecek Maliyet Kontrol Yöntemleri
- Maliyet ve Satışların Analizi

Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü için şu an mevcudu olmayanlar

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı