Yoğurt Bilimi ve Teknolojisi - Özer, Barbaros

Yoğurt Bilimi ve Teknolojisi

Barbaros Özer

Yayınevi: Sidas Yayınları

Yayın tarihi: 12/2006

ISBN: 9759944566004

Türkçe | 495 Sayfa | 17 x 24 cm

Tür: Genel Mühendislik

BÖLÜM 1: GİRİŞ

BÖLÜM 2: YOĞURT ÜRETİMİNDE UYGULANAN İŞLEMLER

BÖLÜM 3: YOĞURT ÜRETİMİNDE MEKANİZASYON VE OTOMASYON

BÖLÜM 4: YOĞURT MİKROBİYOLOJİSİ

BÖLÜM 5: YOĞURT ÜRETİMİ İÇİN STARTER KÜLTÜR HAZIRLANMASI

BÖLÜM 6: YOĞURT BİYOKİMYASI

BÖLÜM 7: YOĞURT JELİNİN OLUŞUM MEKANİZMASI

BÖLÜM 8: YOĞURT TÜREVİ FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ

BÖLÜM 9: YOĞURDUN BESLENME DEĞERİ

BÖLÜM 10: YOĞURT ÜRETİMİNDE KALİTE KONTROLÜ

BÖLÜM 11: YOĞURT ÜRETİMİNDE TEMİZLİK VE SANİTASYON

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı