Yayınevi: Mundi
Yayın tarihi: 09/2020
ISBN: 9786050671322
Ciltli | Türkçe | 416 Sayfa | 21,5 x 28,50 cm
Tür: Dünya Mutfağı
Bu üründe
KARGO ÜCRETSİZ
“Best of the Best / Son 20 Yılın En İyi Yemek Kitabı” - Gourmand Awards
“Best in the World / Dünyanın En İyi Yemek Kitabı” - Gourmand Awards
“Dünyanın En İyi 50 Yemek Blogundan Biri” - Times
Brownie Dantel Giyer, “Yılın En İyi Özgün Tatlı Tarifi” - Saveur
My Chez Panisse, “Yılın En İyi Yemek Yazısı” - Saveur
Cafe Fernando – Bir pasta yaptım, yanağını dayar uyursun, Cenk Sönmezsoy’un öğrenciyken yurt mutfağında yaptığı domatesli makarnadan Dolce & Gabbana’ya özel tasarladığı Brownie Dantel Giyer’e kadar uzanan bir yemek hikâyesi.
İstanbul’a taşındıktan sonra, uzun seneler yaşadığı San Francisco’da yediği şeylerin özlemini çeken Sönmezsoy, Cafe Fernando adını verdiği bir yemek blogu açıp mutfağında özlemini çektiği tatlıları yapmaya başlar. Sönmezsoy, 2006 yılından beri hem İngilizce hem de Türkçe olarak yayımlanan bloguyla kısa sürede uluslararası başarı kazanır. New York Times ve Washington Post’ta çıkan haberleri, tarifleri ve fotoğraflarıyla yemek ekine kapak olduğu San Francisco Chronicle makalesi takip eder. Derken blogu Cafe Fernando, Times Gazetesi tarafından “Dünyanın En İyi 50 Yemek Blogu”ndan biri olarak seçilir. Bu başarıyı, Amerikan yemek dergisi Saveur’ün düzenlediği blog ödüllerinde üç sene arka arkaya 40.000 blog arasından sıyrılarak kazandığı “En İyi Seyahat Blogu”, efsane restoran Chez Panisse hakkında yazdığı yazısıyla “En İyi Yemek Yazısı” ve Dolce & Gabbana için tasarladığı brownie’yle “En İyi Özgün Tatlı Tarifi” ödülleri takip eder.
Dünyanın farklı ülkelerinde 250 binden fazla okuru olan Cafe Fernando blogunun yazarı ve fotoğrafçısı Cenk Sönmezsoy, kitabı için 4 yıldan uzun bir süre çalıştı. Tariflerin hepsi sayısız deneme sonucunda geliştirildi ve farklı mutfak deneyimlerine sahip bir grup gönüllü tarafından denendi. Kitap, iletilen yorumlar ışığında şekillenen kurabiye, kek, pasta, tart, ekmek, dondurma ve reçel gibi 100’ü aşkın tatlı ve hamurişi tarifinden oluşuyor.
Kitaba, genişletilmiş 13. baskısında ve devamında yayımlanacak yeni baskılarında yer almak üzere 5 yeni tarif 50’ye yakın yeni fotoğraf eklenmiştir.
North African Cookbook
Jeff Koehler
Site Fiyatı: 1461,43 TL
Manu : Recipes and Stories from My Brazil
Manoella Buffara
Site Fiyatı: 1461,43 TL
Salad Seasons : Vegetable-Forward Dishes All Year
Sheela Prakash
Site Fiyatı: 1030,36 TL
Mükemmel Ekmekler
Judith Erdin
Site Fiyatı: 132,48 TL
Two Magpies Bakery
Rebecca Bishop
Site Fiyatı: 951,12 TL
Easy Air Fryer
Susanna Unsworth
Site Fiyatı: 548,36 TL
Beat the Budget : Affordable Easy Recipes and Simple Meal Prep
Mimi Harrison
Site Fiyatı: 621,52 TL
Salt and the Art of Seasoning
James Strawbridge
Site Fiyatı: 987,70 TL
New Wildcrafted Cuisine : Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir
Pascal Baudar
Site Fiyatı: 1280,35 TL
Signature Dishes : 50 Chefs Share Their Secret Recipe
Amelie Vincent
Site Fiyatı: 2011,98 TL
Dünya Mutfağından Ölmeden Önce Yaşamanız Gereken 100 Yemek Deneyimi
Stephen Downes
Site Fiyatı: 104,00 TL
Rakı Şişesinde İtalyan Olsam
Elvan Uysal Bottoni
Site Fiyatı: 400,00 TL
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit